svar ogsånt

Nå sitter jeg godt i sofaen, og koser med med musikk og min kjære pc. I det siste har jeg fått en del spørsmål i kommentarfeltet som jeg aldri har fått svart på. Så derfor svarer jeg på de nå. Glem det forrige innlegget som jeg sletta, orker ikke noe spørrerunde. Men her kommer svarene til mine søte lesere!

Hvor mange søsken har du egentlig? Syns det kommer nye bilder hele tiden..
Hehe, veldig komplisert svar som kommer nå. Jeg har en stebror som har flytta ut. Så har jeg to halv søstre og en halv bror hos pappa, også har jeg to halv søstre hos mamma, og min kjære helbror. Skjønner?

Jeg er en 8.klassing som skal kjøpe seg speilreflekskamera, er det lurt å kjøpe objektiv ved siden av? Hva passer best for en nybegynner? Har du noen tips?
Hei! Det spørs hvordan bilder du vil ta da. For en nybegynner så holder nok det objektivet som følger med, hvertfall en stund. Når jeg vant mitt kamera så syns jeg at det objektivet som følte med var veldig bra. Men etterhvert så ville jeg utvikle meg mer, og da kjøpte jeg et nytt objektiv. Tips? Ja, jeg syns at du egentlig bør kjøpe likt mitt kamera. NIKON D3100. Det er blitt kåra til norges beste kamera for nybegynnere og familie fotografer. Og om du blir lei av objektivet som følger med, så bør du spare og kjøpe 50 mm : )

Hvor er sengetrekket fra ? ( SE BILDET HER ) 
Disse bildene begynner å bli litt gamle, de er forresten ikke tatt med mitt nye objektiv. Men jeg tror sengetrekket faktisk er fra IKEA. Det var min pappa og stemor sitt. Mulig det ikke selges nå lenger..

Hvordan får jeg bildene mindre grå?
Speilet på kameraet kan ha blitt møkkete, eller objektivet. Eller så kan det ha noe med innstillingene på kameraet. 

Hva bruker du når du tar bilder? ( ISO-Lukkertid-blenderåpning osv..)
Jeg skifter hele tiden. Det er fordi lyset endres, og noen ganger må jeg ta noen raske bilder, da tar jeg lukkertiden på høyt, og kanskje ISOen litt høyere. Det du må huske på, er å ikke ha høy ISO, fordi da blir bildene kornete. Men på natta, så kan du bruke høy ISO. Forrige gang jeg tok bilder ute, hadde jeg ISO på 100, lukkertid på 1/300 og blenderåpning på 1.8 :) Men du må nesten bare prøve deg frem, 

Hvor har du kjøpt fisheye linsa, og hva kosta den? (SE BILDET HER) 
Fisheyeobjektivet koster 6000.- Men det avhenger veldig av hvor stor effekt du vil ha på fisheyen. Du får kjøpt filter, noe som jeg anbefaler, som er mye mye billigere! Du får ikke den samme effekten, men det er ganske dyrt for fisheye, og du får ikke brukt det så mye til portett bilder og lignende. Du får kjøpt fisheye objektiv HER til nikon , HER til canon og HER til sony.

OGSÅ MÅ JEG FÅ SI TAKK TIL ALLE MINE LESERE! LOVE YOU ALL <3


  3 kommentarer på "svar ogsånt"

Postet av: SARA
Bra svart!!
28.05.2012, 18:38
Postet av: Ine-Sofie Frøyland
Bra svart! <3
28.05.2012, 20:01
URL: http://inefotoo.blogg.no
Postet av: Maren Sofie♥
Bra svar!♥
30.05.2012, 07:30

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post ( blir ikke publisert ):

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Photography by Malin GranliPhotography
About
Facebook


hits