we are living in a black and white world


okei... hvorfor tok jeg det som overskrift...

But hallo folk! Idag er det sol og det blåser litt fra nordøst. Neida. Jeg er ikke en værmelding ( eller heter det værmelder? ) Jeg vet at mamma leser dette, og når hun ser mine fine hvite Converse ( som en gang var hvite ) så blir hun nok kjempe glad! Hei mamma. 

Jeg har fått et par spørsmål denne uka. Ikke mange. Ikke få. Men noen. Så da skal jeg svare på dem da. Nå.
   

   hvor er armbåndet ditt ( ... ) fra? armbåndet er faktisk fra taxfreen på danskebåten. Det begynner å bli noen år gammelt, så det spørs om det fortsatt finnes!
   
hvor redigerer du bildene dine? Jeg redigerer fortsatt der jeg har redigert de siste åra. GIMP. Bare gimp. Ikke noe mer. Ikke noe mindre. Gimp er min bestevenn. Neida. Men det er det aller beste gratise redigeringsporgrammet du får tak i. 
    hva er din favoritt dings akkurat nå? eh ja. Hvorfor spørr folk om sånt.. Favoritt dingsen min er ikke akkurat en dings, men det må vel bli den vakre sølvringen jeg fikk av min bestevenn.. LOVELOVELOVE
    kan du si oppskriften på cupcakesene? ja. Bland alt du finner i skapet. Nei. Det blir ikke godt. Hihi! Det du trenger er 250 g mel, 250 g sukker, 3 egg, 250 g smør, 1/2 ts vaniljesukker og 1 ts bakepulver. Så bare blander du alt det, heller det i muffinsformer og setter det i ovnen i 15 minutter på 180 grader. Så kommer glasuren. Du trenger bare 2-3 spiseskjeer med varmt vann og 250g melis ( dette holder til 5 muffins ) + litt konditorfarge. Også har jeg lært et triks! Er du lei av at glasuren bare renner rett av og aldri blir fin? Ta å skjær av toppene på cupcakesene før du tar på glasur. Da blir de helt perfekte! 

ha en fin søndag, folks! 

 


  6 kommentarer på "we are living in a black and white world"

Postet av: a
fine hvite sko!! hahha søta
18.03.2012, 18:41
Postet av: SARA
Fine bilder!!
18.03.2012, 18:43
Postet av: ♥Ine-Sofie
Fine bilder!! <3
18.03.2012, 21:32
URL: http://funnyine.blogg.no
Postet av: Victoria Henriksen.
fine
19.03.2012, 14:48
URL: http://footografi.blogg.bo
Postet av: Vilde
Du er sykt flink til å ta bilder snupp!!:*

loveyou søta!
19.03.2012, 21:16
URL: http://mepsy.blogg.no
Postet av: Hannah
Fine bilder! ♥
20.03.2012, 17:05

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post ( blir ikke publisert ):

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Photography by Malin GranliPhotography
About
Facebook


hits